pátek 27. června 2014

Luxusní povlečení pro teenagery, děti i novorozeňata

Luxusní povlečení pro teenagery, děti i novorozeňata

Slaví vaše rodina krásný nový přírůstek? A je to kluk nebo holka? A není to jedno, vždyť je to tak krásný tvor. Tak bezmocný a potřebující vaši lásku. Z chladného prostředí porodnice jste ho dovezli domů. První překročení prahu, první nervózní přebalení na balícím pultíku. A ano, mlíčko a pohladit. Dát pochovat dítě tatínkovi, jemuž se třesou ruce hrůzou a zároveň i započínající láskou k tomu malému tvorečkovi a očíčka už se klíží. Děťátko rozevírá pusinku k mocnému zívnutí. Zafňuká. Je čas houpání v náručí. Je čas pro slastný spánek.

To nejpohodlnější povlečení pro děti

V postýlce odehraje se většina vývoje novorozeněte. Novorozeně totiž neprospí jednu třetinu své existence, ale více než dvě třetiny. Dokud se nestane batoletem, není nic lepšího, než se do sytosti vyspat. A pro spánek dítě potřebuje nesmírné pohodlí. Vývoj musí být pohodlný. Dětské povlečení do postýlky je proto potřeba vybírat s tou největší pečlivostí. Nepřijmout tu nejlevnější variantu, ale tu nejkvalitnější. Pro dítě přeci uděláme vše nejlepší. Je výjimečné, krásné a tak roztomile bezbranné. Je to plod vzájemné lásky a v lásce by mělo i žít.

povlečení pro děti

Pozor na nekvalitní povlečení!

Novorozeně má velmi citlivou pokožku. Doposud se nesetkalo s viry a nečistotami. Žilo v lůně matky a najednou se na ně vyvalil celý svět s jeho krásami, ale i nebezpečími. S nekvalitním povlečením by dítě mohlo zažít první zklamání ze světa. Alergická reakce, zapocenost, neklidný spánek, podrážděná pokožka. Dětské povlečení do postýlky od společnosti Stella Ateliers je vyrobeno z té nejkvalitnější bavlny, dítě v ní bude usínat skutečně spokojené. Ušetříte si tak nesmírné množství času a nervů, protože novorozeně nebude ve spánku rušeno nelibými pocity.

Náš tip: nezapomeňte také na kvalitní matraci.

Moderní a současně kvalitní povlečení pro teenagery

Pokud vybíráte povlečení pro děti školního věku či pro teenagery, nemyslete pouze na design, ale vybírejte především kvalitu. I v moderních designech můžete pořídit kvalitní povlečení z těch nejlepších materiálů.

povlečení pro teenagery

3 komentáře:

  1. Můj manžílek měl se mnou docela ostrou hádku, když jsem mu říkala, že jsem konečně vybrala to správné dětské povlečení pro našeho Adámka. Manžílek je totiž strojvůdce a bylo pro něj nepředstavitelné, že by měl náš Adámek na posteli dárce orgánů - motorkáře. S jedním má totiž blbou zkušenost. Jeho motorka byla rozpůlená a on s tím nic nezmohl...

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, musím říct, že vážně parádní inspirace. Díky mockrát. My se teď chystáme pustit do dětského pokojíčku a celý ho předělat tak říkajíc od podlahy. A právě s tou souvisí můj dotaz. Nevíte náhodou jestli jsou do dětského pokoje vhodné PVC podlahy? Teď se mi to nedaří najít, ale před pár týdny jsem narazila na článek, kde psali, že právě PVC prý do dětského pokoje není úplně ideální volba, tak by mě zajímalo co je na tom pravdy.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, tak z takového povlečení by se můj syn naprosto zbláznil! Asi mu takovéhle pořídím k narozeninám, které má v září. Ještě s tím ale počkám, protože se stěhujeme a teď by nám doma akorát překáželo. Navíc chce manžel synovu postel sám vytvořit z palet a tak uvidíme, jakou velikost ložního prádla budeme potřebovat. Syn by si totiž přál velkou postel. To ale záleží na tom, jak se práce manželovi bude dařit.

    OdpovědětVymazat